بهگزارش میراثآریا، سید ابومحمد هاشمی در جلسه توسعه زنجیره گوهر سنگ استان روز پنجشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۳ بیان کرد: در خصوص سند ملی توسعه صنعت گوهر سنگ کشور، حدود ۳ سال و نیم طرحی ملی با عنوان توسعه گوهر سنگ کشور تشکیل شده و در حال انجام است.
مدیر توسعه گوهر سنگ کشور افزود: اکتشافات سراسری یاقوت و زمرد در کشور، انجام اکتشاف گوهر سنگ در ۱۱ استان کشور از جمله کل پهنه خراسان جنوبی از جمله این اقدامات است تا گوهر سنگ به زنجیره ارزش وصل شود.
او با اشاره به اینکه با گرفتن مصوبهای از شورای عالی معادن، افرادی که در استان زنجیره ارزش گوهر سنگ را دارند بتوانند محدودههای امیدبخش حاصل اکتشافات را استفاده کنند، ادامه داد: یک مزایده محدودی در داخل زنجیرههای ارزش برگزار میشود تا افراد فعال مستقیم به معادن وصل شوند و برای تأمین مواد اولیه دیگر مشکل نداشته باشند.
هاشمی گفت: در مورد فعالیتهای آموزشی این آموزشها در بیرجند، فردوس و نهبندان ادامه دارد تا از مقدمات تراش به کسب ارزش بیشتر از گوهر سنگها برسیم.
قاسم حسن زاده مدیر طرح توانمندسازی فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی در ایمیدرو در ادامه گفت: دپارتمان نهبندان با توجه به تجهیزات و امکانات موجود به سطح بین المللی ارتقا خواهد یافت.
مدیر طرح توانمندسازی فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی در ایمیدرو به طرحی در سازمان ایمیدرو اشاره کرد که در آن هر سازمان، معدن، موسسه و شرکتی که در خصوص معدن فعالیت داشته باشد اگر بتواند افرادی را جذب کند، ۵۰ درصد حقوق افراد را ایمیدرو پرداخت میکند.
او افزود: در بسیاری از استانها از جمله کرمان این طرح اجرا شده و تاکنون ۱۸۰ نفر جذب شدهاند، اما در خراسان جنوبی به دلیل مسائل اداری و نبود نیروی انسانی این موضوع ابتر مانده است.
مهدی جعفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز با اشاره به اینکه سند توسعه گوهر سنگ تدوین شده است، گفت: ساماندهی صنعتگران و تهیه مکان برای انجام کار، بازاریابی و اعطای تسهیلات خوداشتغالی از ۱۵۰ میلیون تومان خویش فرمایی و ۴میلیارد تومان کارفرمایی از جمله فعالیتهایی است که در استان اجرامی شود.
در این مراسم از رتبههای برتر استان در جشنواره گوهر سنگ کرمان قدردانی شد.
انتهای پیام/
نظر شما